Szakszerűen telepítek és áttelepítek komplett medence gépészetet

Megbízható medencegépészet szerelése


Első a megfelelően tiszta víz

Nem gondoltad volna, ugye, hogy egy jól megtervezett medence gépészettel jelentős összegeket takaríthatsz meg?

Az otthoni úszó- és wellness medencék üzemeltetésében az egyik legnagyobb kiadást a víz és annak gyakori cseréje jelenti, ezért annyira fontos a medence gépészet.

Bár sokan használnak klórtablettákat és medenceporszívókat, ezek alkalmazása mellett is gyakran előfordulhat, hogy a víz zölddé válik.

Emellett a medence rendszeres porszívózása rengeteg időt és energiát igényel.

Medencénk tisztaságát célszerű egy jól összeállított medence gépészeti parkkal fenntartani. Az olyan medence gépészet berendezések, mint a vízforgatók, medenceszivattyúk és különböző szűrők, hatékonyan megtisztítják a vizet, majd visszajuttatják azt a medencébe.

Ügyfeleim számára általában homokszűrős vízforgatók beépítését ajánljuk, amelyek képesek a legkisebb szennyeződések kiszűrésére is. Így nemcsak folyamatosan tiszta vízben fürödhetünk, hanem jelentős mennyiségű vizet is megtakaríthatunk, mivel nem kell gyakran cserélni a medence vizét.

Mikor érdemes belevágni a medence gépészet kialakításába?

Ideális esetben a medence építésekor érdemes kialakítani a gépparkot, de erre utólag is van lehetőség. A gépesítést egyéb felújítási munkálatokkal is összeköthetjük, amelyekről itt található részletesebb információ.

Medencefűtés és további élményelemek

Hűvös időben sem kell lemondanod a vízi sportokról, ha medencefűtésbe fektetsz.

A megfelelő vízhőmérséklet fenntartása mellett további kényelmet érhetsz el automatizált vezérlés beépítésével. Ennek köszönhetően nem szükséges állandóan végezni a gépészeti beállításokat, mivel a rendszer életmódodhoz és igényeidhez igazodva programozható.

Ha este szeretnéd élvezni a medencét, mi a világítás telepítésében is tudunk segíteni!

Természetesen medencédet számos más élményelemmel is feldobhatod. Az úszást igazi élménnyé varázsolhatja egy ellenáramoltató, míg egy hidromasszázs szivattyúval luxus körülmények között élvezheted a fürdőzést.

Hogyan csökkenthetők még tovább a költségek?

A vízhasználattal és a medencegépészet működtetésével is járnak kiadások. Ha költséghatékony fürdőzésre vágysz, válassz energiatakarékos medence szivattyút!

Medence Gépészeti Szolgáltatásaim

A medence tisztántartása érdekében szükséges folyamatos vegyszer- és vízáramlás hosszú távon befolyásolhatja a medence gépészetét.


Vállalok medence gépészeten belül vízforgató szivattyúk szakszerű javítását, beleértve a villanyszerelését és cseréjét, valamint a beázott szivattyúk kiszerelését és felújítását.


A vízkő lerakódások és a tömítések rugalmasságuk elvesztésével a szigetelés minőségét ronthatják. Az esetleges további problémák helyett én a megoldásra összpontosítok.


Segítséget nyújtok a csővezetékek szivárgásának megszüntetésében. Homokszűrők vagy vízforgató szivattyúk cseréjénél elvégezem a szükséges gépészeti átalakításokat és szakszerűen beszerelem az új egységeket.


Vállalok solar medencefűtés telepítését és gépészeti beszerelését a megfelelő hely kialakítása esetén.

Professzionális medence gépészeti rendszer kialakítása

A medencegépészet elengedhetetlen elemei közé tartoznak a homokszűrők, a medence keringető szivattyúk és a váltószelepek. Ezek az eszközök biztosítják, hogy a medence vize tiszta és átlátszó maradjon, megakadályozva ezzel a víz opálossá válását és az algaképződést.

Annak érdekében, hogy a medence vize folyamatosan friss és tiszta legyen, a vizet forgatni és szűrni szükséges.

Az alap gépészeten túlmenően, lehetőség van különféle kiegészítők beépítésére is. Szolgáltatásaim közé tartozik például az ellenáramoltató rendszerek, mobil elektromos medencefűtések, importált homokszűrő szettek és népszerű automata medenceporszívó robotok telepítése.

Ezen felül foglalkozunk még számos egyéb medencegépészeti elemmel is, mint például:

-Hőszivattyúk telepítése
Medence gépészet felkészítése téli és nyári üzemmódra
-Vegyszeradagoló szivattyúk
-Automata vegyszeradagoló műszerek

Minden elem gondoskodik arról, hogy a medence üzemeltetése zökkenőmentes és hatékony legyen, a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtva.