Medencével rendelkező ház vásárlása előtti medence átvizsgálása

Amennyiben medencével rendelkező ház vásárlása elött áll

VIZSGÁLTASSA BE A MEDENCE ÁLLAPOTÁT. A ROSSZ, VAGY HIBÁS MEDENCE GÉPÉSZETTEL ÉS MEDENCE VILLAMOSSÁGI RENDSZERREL AKÁR MILLIÓKAT IS VESZÍTHET

Hetente kapunk több telefon hívást, miszerint egy medencével megvásárolt háznál késöbb derült ki, hogy százezreket, milliókat kell költeni a medence javítására

 

Az alábbiakban bemutatom a medencegépészet és a medence villanyszereléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat.

 

A medencegépészet és elektromos alkatrészek bevizsgálása „aranyat” ér!

 

Medence ellenőrzés vásárlás előtt

 

Medencével rendelkező ház vásárlásának fontossági szempontjai

 

Amikor medencés házat akar vásárolni, számos szempontot kell figyelembe venni, hogy hosszú távon is elégedett legyen a döntésével. Az egyik legfontosabb szempont az anyagi lehetőségeink felmérése. Tudnunk kell, hogy milyen költségekkel jár a medence karbantartása, fenntartása. 

 

Szolgáltatások, amelyeket érdemes igénybe venni

 

Medence gépészeti ellenőrzés szolgáltatást is igénybe vehet a medencével rendelkező ház vásárlás előtti ellenőrzéshez. Ezen szolgáltatások közé tartozik például az medence gépészeti vizsgálat, amely segít felmérni a medence műszaki állapotát.

 

Medence állapotának felmérése

 

A medence állapotának felmérése különösen fontos, mivel a medence javítása igen költséges lehet. Ellenőrizzük a medencetest épségét, a medencegépészet részeit és villanyszereléssel kapcsolatos teendőket. 

 

Átvizsgálás közbeni gyakori problémák

 

Az átvizsgálás során gyakori problémák lehetnek a vízszivárgás, a penészesedés, a szerkezeti hibák illetve az elektromos rendszerek hibái. Ezen problémákat időben fel kell tárnunk és orvosolnunk kell.

Vegye igénybe medence átvizsgálás szolgáltatásunkat, hogy ne érje csalódás.